Skip to content

Diensten

3D-CAD

Door middel van een CAD programma (Computer Aided Design) kan een ontwerp getekend en gevisualiseerd worden. Zo heeft de klant op elk moment van het proces inzicht in het ontwerp.

 

Bij Crombeen Robotics wordt er gewerkt met SolidWorks, een van de hoogwaardigste tekenprogramma’s, zodat het beste tekenwerk gegarandeerd kan worden.

Engineering

Het ontwerpen van machines en constructies en deze de juiste functies laten vervullen. Dit wordt gedaan met behulp van berekeningen en simulaties. Er wordt gewerkt met staf-, plaat-, profiel- en pijpmaterialen, maar ook met verschillende kunststoffen om de machines, constructies en onderdelen de gewenste eisen te laten behalen.

Voor het prototypen van lastige onderdelen maken we gebruik van 3D-printers, om snel de werking te kunnen evalueren en optimaliseren.

Realisatie

De complete realisatie van de ontwikkelde projecten kan worden verzorgd in samenwerking met verschillende partners. Al het las- en constructiewerk wordt uitgevoerd door Prins Welding, een volledig gecertificeerd bedrijf waarbij altijd de hoogste kwaliteit wordt gegarandeerd.

Voor meer informatie over Prins Welding kunt u op onderstaande knop klikken.

Machine ontwerpen