Skip to content

Ingenieursbureau Zeeland

Ingenieursbureau Zeeland

Het werk van een ingenieur kan soms bijna ondoorgrondelijk lijken. Hoe weet diegene nu wat er wel en niet werkt? Verder zijn de ontwerpen die een ingenieur uiteindelijk neerpent vaak niet te begrijpen. Als u weleens een film heeft gezien, waarin ingenieurs iets moeten ontwerpen, dan krijgt u al snel een soort grove schets te zien, met allerlei pijltjes en tekens die nergens op lijken te slaan. Wij gaan als ingenieursbedrijf in Zeeland niet op zo’n manier te werk. Doordat wij gebruik maken van 3D-CAD, “3-Dimensional Computer Aided Design”, en tekenprogramma’s als SolidWorks, zullen onze ontwerpen niet alleen functioneel zijn, maar ook begrijpelijk. Begrijpelijk voor u als klant, maar ook voor ons als ingenieurs.

Wat doen wij als ingenieursbedrijf in Zeeland?

Wij van Crombeen Robotics houden ons veel bezig met technische innovaties. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in mechanisch ontwerp. Als u een machine nodig heeft voor een grote constructie, kunnen wij deze dus voor u ontwerpen. Maar ook als u een machine nodig heeft die juist een heel precieze klus moet kunnen klaren, zijn wij er voor u. Naast het ontwerpen van deze machines, testen we deze uiteraard ook grondig. Hiervoor gebruiken we de software van 3D-CAD, waarin we simulaties kunnen uitvoeren. Maar ook maken we gebruik van berekeningen. Als we dan nog niet tevreden zijn of er componenten in de machine zitten die te ingewikkeld in elkaar zitten, kunnen we ook gebruik maken van onze 3D-printers. We kunnen dan door middel van een prototype van de 3D-printer toch testen of dit component aan alle geldende eisen voldoet.

Wat hebben wij tot nu toe zoal ontworpen?

Wij hebben als ingenieursbedrijf in Zeeland bijvoorbeeld voor Fertikal transportbanden ontworpen die aan het plafond hangen. Dit was nodig omdat er nog voertuigen onderlangs moesten kunnen rijden. Maar we hebben ook meegeholpen aan het project ProMove. Dit zijn robots die zich autonoom in een magazijn kunnen verplaatsen en pakketjes kunnen pakken en verplaatsen. Hierbij maken ze gebruiken van een 3D-kaart van de omgeving. Zo vormen ze een goede logistieke hulp voor allerlei bedrijven met een magazijn. Verder hebben we een ontwerp gemaakt voor een waterzuiveringsrobot. Deze kan op afstand bestuurd worden en kan drijvend afval in rivieren en havens verzamelen.

Ingenieursbureau Zeeland

Contact opnemen met hét ingenieursbedrijf van Zeeland

Mocht u interesse hebben in een ingenieursbedrijf in Zeeland, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We hopen dat we u snel van dienst kunnen zijn en dat u veel profijt zult hebben van ons ontwerp.