Skip to content

Machine ontwerpen

Machine ontwerpen

Heeft u de grootste moeite om een gekwalificeerd bedrijf te vinden die uw machine ontwerpen kan? Zoekt u een bedrijf dat naast het ontwerpen van de desbetreffende machine, ook de overige stappen in het maken van een machine voor u kan regelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn Crombeen Robotics, een jong, creatief en gedreven bedrijf dat u bij het ontwerpen van machines kan helpen. Wij richten ons op technische innovaties in allerlei verschillende branches en zijn gespecialiseerd in mechanisch ontwerp. Wij kunnen dus machines ontwerpen, testen en maken voor grote constructies, maar ook voor de kleinere, fijnere toepassingen.

Hoe kunnen wij uw machine ontwerpen?

Voor machine ontwerpen maken gebruik van 3D-CAD. Dit is een afkorting voor “3D Computer Aided Design”. We gebruiken dit om het ontwerp duidelijk en begrijpelijk te kunnen ontwerpen. U heeft als klant dus op elk moment inzicht in het ontwerp. Verder werken we met SolidWorks. Dit is een van de meest hoogwaardige tekenprogramma’s voor het ontwerpen van machines. Hierdoor kunnen wij altijd het beste en meeste duidelijke tekenwerk garanderen. Door gebruik te maken van deze technieken, kunnen we makkelijk en eenvoudig in kaart brengen hoe uw machine zal werken en hoe deze eruit zal komen te zien.

Hoe testen wij uw machines?

Nadat wij uw machine hebben ontworpen zijn we er nog niet. Het is dan heel belangrijk dat we ook echt gaan testen of de machine zal doen wat u wilt dat deze zal doen. Hiervoor gebruiken wij uiteraard simulaties en berekeningen, maar we gebruiken ook 3D-printers. Zo kunnen we  prototypes maken en testen of deze inderdaad naar behoren werken. Verder gebruiken we allerlei soorten materialen, waardoor uw machines, constructies en onderdelen altijd aan uw eisen zullen voldoen.

Machine ontwerpen

Kunnen wij uw machine laten realiseren na het machine ontwerpen?

Ook het uiteindelijk echt realiseren van uw machine kunnen wij voor onze rekening nemen na het machine ontwerpen. Wij werken nauw samen met veel verschillende, uiterst gekwalificeerde partners, die ervoor kunnen zorgen dat uw machine na ons ontwerp en getest ook echt werkelijkheid wordt. Als ingenieursbedrijf in Zeeland staan we al het las- en constructiewerk af aan Prins Welding. Prins Welding is een volledig gecertificeerd bedrijf en kwaliteit wordt bij hen altijd gegarandeerd. Wij kunnen dus uw machine ontwerpen, laten testen en vervolgens ook nog eens laten realiseren. Wij van Crombeen Robotics horen graag van u als u ons vakmanschap en onze creativiteit goed kunt gebruiken.