Transportband met ondersteuning​

Portfolios

In opdracht van FERTIKAL deze transportband ontwikkeld. Deze zal grondstoffen gaan vervoeren in één van hun fabriekshallen. Deze transportband is zo ontwikkeld, dat deze precies in de huidige situatie past. Het is een vervanging van een slecht werkende, dubbele schroef. 

 

Camerabeugels

Portfolios

RVS beugels en beschermkappen voor de vaste of flexibele montage van allerlei soorten observatiecameras. Er zijn varianten met een gefixeerde hoek en varianten waarbij de hoek instelbaar is. Deze kunnen aan muren of plafonds worden bevestigd, maar ook op statieven worden gemonteerd met behulp van een statief adapter.

 

Trechters

Portfolios

Diverse trechters voor productielijnen van allerlei fabrieken.

 

Schoorsteen opvangtrechter

Portfolios

Deze speciale tool is ontwikkeld zodat bedrijven binnen schoorstenen kunnen schoonmaken zonder dat de schoonmaak hiervan eventueel afval achter laat in de ruimte. Onderaan de trechter kan een zak worden gemonteerd voor de opvang van grote roet stukken. Vervolgens wordt de stofzuigerslang aangesloten op de trechter om het stof op te vangen. De schoonmaak borstel en stang worden via het sleufgat gemonteerd en verlengd.

 

Stortbak

Portfolios

Dit is een stortbak voor de deponering van grondstoffen. Deze is uitgerust met containerogen zodat deze gemakkelijk te verplaatsen is met een reachstacker.

 

Robotbak

Portfolios

Dit is een herontwerp op een bestaand onderdeel in een productielijn in de verpakkingsindustrie. Deze is ingemeten en nagetekend met maten uit een defect exemplaar, om hier vervolgens een verbetering op te maken.

 

Waterzuiveringsboot

Portfolios

Dit is een concept design van een Remote Controlled waterzuiveringsboot. Verzamelt drijvend afval en organisch materiaal van het wateroppervlak in bijvoorbeeld havens en andere wateren.

 

Beademingsapparatuur

Portfolios

Tijdens de Corona crisis zijn de volgende twee concept designs gemaakt. Een uit metaal en de andere volledig uit kunststof. Tijdens het ontwikkelingsproces is er rekening mee gehouden dat deze eenvoudig te monteren en gebruiken zijn.

De metalen versie is volledig opgebouwd uit gesneden en gezet metaal, waardoor deze als bouwpakket besteld kan worden aan de hand van de tekeningen. Het vereist dus geen technische kennis of gereedschap om deze te bouwen.

De kunststof versie is zo opgebouwd dat alle onderdelen eenvoudig te produceren zijn met een standaard formaat 3D-printer.

Keertrommel

Portfolios

Dit is een custom keertrommel voor een transportband. De speciale gelaagde opbouw van de keertrommel houdt de binnenkant van de band te alle tijden schoon en voorkomt zo residu ophoping. De band gaat hierdoor nooit scheef lopen wat desastreus kan zijn voor een transportband. De keertrommel is vervaardigd uit RVS 316TI, een speciale RVS legering met een enorme bestendigheid tegen corrosie door bijtende stoffen.

 

Trappen en bordessen

Portfolios

Hier zijn foto’s te zien van een aantal trappen en bordessen die gepositioneerd worden aan de buitenkant van constructie met vier verdiepingen.